De geïntegreerde bedrijfssoftware voor de hovenier/groenvoorziener
NIEUW! VISION-Mobile Rooi/Raap App
Direct en actueel inzicht in wat afgeroepen is en geleverd moet gaan worden op uw mobiele telefoon. Dat is vanaf heden mogelijk!
 

De App is direct verbonden met GroenVision, u heeft direct inzicht in verkooporderregels die afgeroepen zijn en gerooid of geraapt dienen te worden. Vervolgens kunt u per regel aangeven als dit is uitgevoerd. 

Door het gebruik van een zelf gekozen filter kunt u heel makkelijk en efficiënt bepalen hoe er gerooid/geraapt moet worden. Denk hierbij aan het efficiënt rooien op een locatie of een complete order voor één klant als eerste rooien en daarna verzamelen (rapen). Een andere slimme filter is op leverdatum, zodat er vooruit kan worden gewerkt voor bijvoorbeeld de volgende dag.

Met de introductie van de VISION-Mobile Rooi/Raap App is wederom een grote stap gezet in efficiënt werken op de kwekerij. Met een kleinere kans op fouten, geen papieren en formulieren meer buiten en de laatste wijziging is direct bekend bij de rooi- of raapploeg.  

Wilt u meer weten over deze of andere beschikbare App’s in GroenVision. Neem dan contact op met verkoop@infogroen.nl of bel 0172-235444.

 << terug