Nieuws

Wat zijn de laatste ontwikkelingen?

10 goede redenen

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar het beste. Hier
10 goede redenen om aan de slag te gaan met GroenVision.

Eenvoudig overstappen

Eerste hulp bij upgraden of overstappen.
Wij kijken graag vrijblijvend met u mee.

Eerst zien, dan geloven

Helemaal mee eens. Selecteer uw bundel
One / Office / Professional / Enterprise

 • Probeer nu GroenVision zelf!

  Benieuwd wat werken met GroenVision u kan opleveren? Geef u dan nu op voor een gratis kennismakingsessie op een van de verschillende locaties in Nederland in juni.

  Overweegt u om GroenVision aan te schaffen, maar wilt u eerst meer informatie over de functionaliteit en werkwijze binnen GroenVision? Dan is dit uw kans! Speciaal voor u hebben wij een aantal kennismakingsessies gepland waar u geheel vrijblijvend kennis kunt maken met de professionele vakgerichte software GroenVision.


  GroenVision
  GroenVision is het allround programma van INFOGROEN Software B.V. voor de hovenier en groenvoorziener. Door de 4 verschillende basisbundels kan GroenVision bovendien met u mee groeien. De professionele software helpt u effici├źnt uw bedrijf te runnen en is eenvoudig in gebruik. Daarbij geeft GroenVision u optimale controle over uw totale bedrijfsvoering en u heeft meer tijd voor uw klant.

  De 5 belangrijkste voordelen
  1. Eenvoudig meer controle
  2. Altijd toegankelijk via gratis webclient
  3. Hardware onafhankelijk
  4. Gebruiksvriendelijk
  5. Volledig overzicht en inzicht
  6. Koppeling met de tekensoftware HelixCAD

  Zelf proberen?
  Tijdens de kennismakingsessie krijgt u uitleg over het programma en kunt u een aantal praktijkoefeningen zelf doen. Zo kunt u zelf ervaren welke voordelen GroenVision uw bedrijf biedt. De kennismakingsessies worden op onderstaande data georganiseerd op de verschillende locaties in Nederland. Een sessie duurt ongeveer 1 uur en u kunt uw voorkeur voor de ochtend of middag aangeven.


  Data en locaties
  - 9 juni 2015, Zundert
  - 11 juni 2015, Boskoop
  - 16 juni 2015, omgeving Zwolle
  - 17 juni 2015, omgeving Eindhoven


  Ge├»nteresseerd in een kennismakingsessie? Klik hier en schrijf u direct in! U bent van harte welkom. Bent u op de genoemde data verhinderd? Neem dan contact op om een afspraak te maken voor een alternatieve datum: mail naar info@infogroen.com of bel met +31 (0)172-235444.