Nieuws

Wat zijn de laatste ontwikkelingen?

10 goede redenen

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar het beste. Hier
10 goede redenen om aan de slag te gaan met GroenVision.

Eenvoudig overstappen

Eerste hulp bij upgraden of overstappen.
Wij kijken graag vrijblijvend met u mee.

Eerst zien, dan geloven

Helemaal mee eens. Selecteer uw bundel
One / Office / Professional / Enterprise

  • Koppel uw werkbonnen aan de urenregistratie.

    Vanuit de planningsmodule PlanVision kunt u werkbonnen maken en koppelen aan de urenregistratie.

    Wij willen bij INFOGROEN altijd met onze tijd mee evolueren en als het kan zijn we ze graag voor. GroenVision leent zich hier bijzonder goed voor; de uitbreidingen in dit pakket volgen elkaar in snel tempo op. Deze uitbreiding betreft de mogelijkheid om vanuit de planning meteen de bijbehorende werkbon te maken en bij binnenkomst deze eenvoudig door te zetten naar de urenregistratie en/of facturatie.

    De ingeplande uren in PlanVision koppelt u aan de projecten. Hierdoor kunt u de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden met één druk op de knop op de werkbonnen van uw medewerkers printen. Dit bespaart tijd en schept duidelijkheid. Bij regiewerk kunnen de uit te voeren werkzaamheden direct bij de planning worden aangegeven.

    De werkbonnen die u medewerkers bij u op kantoor inleveren, kunnen aan de hand van de planning in PlanVision makkelijk gecontroleerd worden. Als de urenbonnen overeenkomen met de planning, kunt u de planningsgegevens direct doorzetten naar de urenregistratie en facturatie. Daarnaast geeft PlanVision u op ieder gewenst moment inzicht in welke urenbonnen nog geboekt en/of gecontroleerd moeten worden. Zo houdt u controle over uw operationele én administratieve werkprocessen.