GroenVision Enterprise
 

 

GroenVision Enterprise is het summum voor handelskwekerijen met meerdere bedrijven of vestigingen. Per pakketonderdeel ( zoals relatiebeheer of voorraadbeheer ) kunt u kiezen voor een integraal programma voor alle vestigingen, of een aangepast programma per vestiging of activiteit.

Binnen de Enterprise-versie is het op bestandsniveau mogelijk aan te geven welke informatie (zoals opdrachtgevers of projecten) wel of niet gedeeld worden door de verschillende vestigingen/business units. Daarnaast is een "superuser" beschikbaar welke bijvoorbeeld voor rapportages over de verschillende vestigingen/business units heen.

  • GroenVision Enterprise bestaat uit:
  • GROEN-Relatie: vastleggen van klantgegevens en maken van standaardbrieven-optioneel aanmaken van verslagen met gekoppelde actielijst via de workflow
  • GROEN-Order: compleet overzicht van de inkoop, voorraad en verkoop/ voorraadbeheer met bijbehorende voorraadlijsten, orderverwerking en facturatie/ locatiebeheer, partijvolgsysteem en connectie met extern aanbod systemen
  • Financieel: eenvoudig facturen aanmaken, gekoppeld aan uw eigen boekhoudprogramma of complete financiĆ«le administratie (optioneel)
  • Internet: webshop en online inzicht in de orderstatus en uw assortiment voor de klant (optioneel)

 

GroenVision Enterprise: maatwerkoplossing voor geĆÆntergreerde toepassingen.